I august kommer min første roman!

I august kommer min første roman!

Det nytter å drømme – og det nytter å sette seg mål. I september 2010 bestemte jeg meg for å fortelle en helt spesiell historie som jeg er oppvokst med. Jeg ante ikke hvordan og i hvilken form, bare at jeg skulle fortelle den. Den fortjener å bli hørt.

Da jeg var 12 år tenkte jeg omtrent det samme: at min bestemors liv burde vært fortalt i en bok. At det var jeg som skulle fortelle om det, var ikke noe jeg kan huske at jeg tenkte da.

Det er derfor både veldig stas og fryktelig skummelt at du også snart kan lese historien, slik jeg ser den for meg. Min historie starter den fryktelige augustdagen i 1912, på havnen i Boston i England. Den dagen lille Randis verden blir snudd på hodet.

Håper vi sees på litteraturfestivalen Ord i Grenseland i Gamlebyen i Fredrikstad fra 4. – 7. september. Jeg er så heldig å ha fått invitasjon til å være med, og du er hjertelig velkommen til å komme og høre mer om meg og boken min lørdag 6. september kl. 15.30 i Kulturhuset café.

Her er hele omslaget, med for- og bakside:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-taggene og atributtene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>