Nå kan du kjøpe Ringrosen som e-bok!

Nå kan du kjøpe Ringrosen som e-bok!

Jeg er utrolig glad i papirbøker. Lukten av dem, tyngden i hånda, forventningen som sitrer når man åpner permene … Men, jeg ser jo at det kan være kjekt å kunne ha med seg en roman på de digitale plattformene man allikevel benytter. Ringrosen, med sine 468 sider, er jo ikke akkurat en lettvekter, heller.

Nå er den her, e-bokversjonen av Ringrosen! Jeg tror bestemor Randi ville vært glad for det, for det gir jo enda flere mulighet for å lese, og det var hun svært opptatt av. Hun elsket bøker, og kunne sitte i timevis på en bokhandel og se i gjennom alt det hun ville kjøpe. Med sine etterhvert dårlige knær ville hun kanskje satt pris på å kunne holde seg i ro, hjemme i sin egen stue, mens hun foretok utvalget sitt.

Nå kan du se om du tror Ringrosen er noe for deg. De første kapitlene kan du lese her.

Levert av EBOK.NO | Mer om ‘Ringrosen’ som ebok

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-taggene og atributtene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>