Nå kan du høre bøkene mine på Storytel!

Nå kan du høre bøkene mine på Storytel!

Endelig! Ringrosen er lagt ut på Storytel!

Og ikke nok med det, Tideverv følger etter den 30. september. Legg dem i bokhylla di med det samme, så ligger de klare når du er klar! Og har du ikke abonnement, kan du faktisk prøve gratis i 14 dager. At bøkene mine ble lydbøker har forresten en svært så underlig forhistorie. Les om da jeg plutselig oppdaget at Ringrosen var blitt innlest i et proft lydstudio, av en skuespiller og med lydteknikere bak spakene. Og jeg som hadde gjort et stakkarslig forsøk her på gjemmekontoret. Bare se her:

At jeg så fikk kontrakt med Cappelen Damm og Storytel, var både gledelig og svært overraskende. Absolutt en stor dag i en indieforfatters liv! Vi er jo ikke akkurat vant til å få noe uten å måtte jobbe hardt for det selv. Den historien finner du her.

Siden har begge bøkene ligget inne på listen over de 100 mest populære lydbøkene på NLB, Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, så det blir spennnende å se om noen finner dem på den største strømmemuligheten i Norge. At de promoteres av Storytel selv, synes jeg imidlertid er et veldig godt tegn, ikke sant?

Begge bøkene er valgt ut i denne annonsen for kommende bøker.

Da blir snart begge bøkene tilgjengelig for dem som liker best å lytte, i bilen, til husarbeid eller håndarbeid. Jeg syntes det passer spesielt godt til litt kjedelig sysler, som husmaling eller annet praktisk arbeid som ikke bråker i seg selv. Håper du som bruker Storytel vil like å ha med deg Randi på øret. Det er forresten den flinke skuespilleren Liv Steen som leser.

Skuespiller og innleser Liv Steen Foto: NLB.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-taggene og atributtene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>