20 forfattere deler sine beste tips – herunder en fjorårsdebutant fra Fredrikstad!

Mandag 24. august lanseres en bok jeg lenge har vært spent på, den første i en ny serie med faktabøker som heter “Slik gjør de det”. Denne handler om forfattere. Ja, for hvordan jobber egentlig en forfatter? Jeg vil tippe at du her vil kunne lese 20 ulike svar, for i denne boken er 20 forskjellige forfattere intervjuet. Her er store, kjente navn som Ingvar Ambjørnsen, Jon Michelet, Cecilie Enger og Gunnar Staalesen, og så noen mindre som vi forhåpentligvis vil høre mer om etter hvert. Nokså uvirkelig og smått surrealistisk har jeg blitt plukket ut for å fortelle om min skrivehverdag her på “gjemmekontoret”, hvordan jeg jobber, og hvordan “Ringrosen” ble til. Nå gleder jeg meg veldig til å lese om hvordan alle de andre jobber og hva de tenker rundt sine skriveprosesser. Er sikker på at jeg kan lære mye av deres historier.


Foto: Raw Forlag

Det er det lille, flotte forlaget Raw Forlag som står bak utgivelsen. Jeg gleder meg til lanseringsfest den 24. august og til å få treffe de entusiastiske og ståpåvillige folkene bak.

Disse forfatterne er med i boken:

Ingvar Ambjørnsen
Torbjørn Øverland Amundsen
Tom Egeland
Frode Eie Larsen
Cecilie Enger
Jan-Erik Fjell
Karin Fossum
Helene Guåker
Kristine Henningsen
Jørn Lier Horst
Merete Junker
Jan Mehlum
Jon Michelet
Gunn Marit Nisja
Tor Martin Leines Nordaas
Karin Bjørset Persen
Lena Roer
Hanne Kristin Rohde
Gunnar Staalesen
Sissel Værøyvik

Du kan bestille boken i nettbutikken til Raw Forlag allerede nå.

 

Del på: