Den første bokstabelen i butikk

På fredag, da jeg satt i debutanter-skal-ut-i-verden-seminar hos Juritzen forlag, tikket det inn en sms fra jentene i Råde Bok & Foto. Esker med Ringrosen var ankommet butikken. Fint bilde hadde de også sendt. I går måtte jeg derfor bare reise og se selv, for det er nok den første bokhandelen som har tatt inn boka. Jeg er jo opprinnelig Råde-jente… Ord kan egentlig ikke beskrive følelsen da jeg så stabelen som lå klar for salg.

De hadde også laget fin plakat med omslaget som hang på veggen på utsiden av butikken. Hva skal man egentlig si til et slikt engasjement? Tuuusen, tusen takk!

Jeg gleder meg til markedsdagen her den 13. september, med opplesning og signering. Og når jeg er ferdig, kommer den nye krimkongen, Jan-Erik Fjell for å lese fra sin nye krimroman “Rovdyret”! Håper vi sees da!

Jeg tror nok at det er flere bokhandlere i Østfold som kommer til å ha den i salg fra uke 35, men bor du et annet sted og har lyst til å kjøpe boka, bestill den hos din lokale bokhandel eller i den nettbutikken du pleier å bruke.

Del på: