En rørende og flott lansering på Ord i Grenseland

Endelig: Boklansering av Ringrosen på Ord i Grenseland. Dagen jeg har ventet på så lenge, men som allikevel stupte ut framfor meg på fredag, som for å spenne bein på meg eller få meg ut av balanse. Plutselig var alt fryktelig skummelt! Ikke for Forfatter-Lena, hun som har noe på hjertet og mer enn gjerne snakker om boken. På utpust og innpust, faktisk. Nei, det var Lille-Lena som ennå ikke var helt klar, hun som bare er ei vanlig Rådejente og aldri har tenkt at hun skulle stikke hodet ut og bli forfatter.

Men, boken er jo her, og da er det faktisk min oppgave å presentere den og fortelle om den. Det fortjener faktisk denne historien – og den lille jenta som ble født i Kragerø i 1902 og ble døpt Randi. Hun som ble den sterke kvinnen som så mange ennå husker med varme og glede, og som også ble den bestemoren som jeg var, og fortsatt er, så glad i. Turde hun å gjøre alt det hun gjorde i livet, må jeg tørre dette, tenkte jeg. Jeg forteller jo bare om dette forunderlige og begivenhetsrike livet hennes!

Takk til alle som kom, og alle som ellers sendte en tanke til meg denne dagen! I salen satt familien min; mor, søster, bror, mann og barn. Venner, noen fra tidlig barndom, andre fra ungdomstiden og mange, mange jeg er så heldig å ha i livet mitt i dag, ikke minst fra Gründer Girls, nettverket jeg er så glad i. En tidligere kollega fra Oslo hadde satt seg på buss-for tog for, bare for min skyld – med snart ferdig utlest bok og et stort, stort smil. Som hun sa, hadde toget gått, hadde hun også fått gjort boka ferdig underveis. Og det var mange som kjøpte bok og mange som sto i signeringskø. Ikke rart man må smile stort, eller?

 

Her er noen flere bilder fra denne flotte dagen.

 

Del på: