Fin omtale av «Ringrosen» på «Min bok- og maleblogg»!

Det har blitt populært å blogge om bøker, og det er flott at så mange litteraturglade mennesker har lyst til å dele sine leseropplevelser med leserne sine. I dag har Åslaug på «Min bok- og maleblogg» lagt ut en flott omtale av «Ringrosen». Siden det ble oppgitt at boka lå “på vent” for en god stund siden, har jeg vært litt spent, og godt da å lese at blogger Åslaug likte den så godt at hun også har lyst til å lese oppfølgeren!

«forfatteren gir oss et vakkert innblikk i unge Randis tanker og opplevelser i en vanskelig barndom. Det er ikke mulig å ikke leve seg med Randi, og bli glad i henne. Det er nydelige stemningsbeskrivelser i boka og språket er velformulerende og godt. Jeg kommer nok til å lese oppfølgeren, for jeg vil gjerne se hvordan livet til Randi utvikler seg, og lese om hvorfor hun havnet i Lofoten.»

Jeg har ikke snakket så mye om veien til Randi videre her, at hun etter hvert flytter til Lofoten, men Åslaug har altså klart å snappe det opp. Godt gjort! Jeg ser at det er litt utfordrende å holde noe skjult om et ekte, levd liv, og særlig er det vanskelig for meg selv å ikke fortelle om hva og hvor hun endte. Fortsatt er det svært mange som forbinder Randi mest med Lofoten, og noen har faktisk begynt å ta kontakt for å dele sine historier med meg. Det er svært rørende. Jeg gleder meg til å fortelle hele historien om hvordan hun fant veien nordover.

Her kan du lese mer om omtalen på “Min bok- og maleblogg”.

Del på: