Nå kan du høre bøkene mine på Storytel!

Endelig! Ringrosen er lagt ut på Storytel!

Og ikke nok med det, Tideverv følger etter den 30. september. Legg dem i bokhylla di med det samme, så ligger de klare når du er klar! Og har du ikke abonnement, kan du faktisk prøve gratis i 14 dager. At bøkene mine ble lydbøker har forresten en svært så underlig forhistorie. Les om da jeg plutselig oppdaget at Ringrosen var blitt innlest i et proft lydstudio, av en skuespiller og med lydteknikere bak spakene. Og jeg som hadde gjort et stakkarslig forsøk her på gjemmekontoret. Bare se her:

At jeg så fikk kontrakt med Cappelen Damm og Storytel, var både gledelig og svært overraskende. Absolutt en stor dag i en indieforfatters liv! Vi er jo ikke akkurat vant til å få noe uten å måtte jobbe hardt for det selv. Den historien finner du her.

Siden har begge bøkene ligget inne på listen over de 100 mest populære lydbøkene på NLB, Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, så det blir spennnende å se om noen finner dem på den største strømmemuligheten i Norge. At de promoteres av Storytel selv, synes jeg imidlertid er et veldig godt tegn, ikke sant?

Begge bøkene er valgt ut i denne annonsen for kommende bøker.

Da blir snart begge bøkene tilgjengelig for dem som liker best å lytte, i bilen, til husarbeid eller håndarbeid. Jeg syntes det passer spesielt godt til litt kjedelig sysler, som husmaling eller annet praktisk arbeid som ikke bråker i seg selv. Håper du som bruker Storytel vil like å ha med deg Randi på øret. Det er forresten den flinke skuespilleren Liv Steen som leser.

Skuespiller og innleser Liv Steen Foto: NLB.no

Del på: