Lydbøkene til Ringrosen og Tideverv er klare for nedlastning!

Rett som det er hender det at det skjer veldig fine ting i denne underlige bokprosessen. Som du kanskje husker var overraskelsen min rimelig stor da jeg oppdaget av NLB, Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek hadde lest inn RIngrosen for sine lyttere. Lydbøker er svindyre å produsere siden det er en omfattende prosess å få en proff skuespiller til å lese inn en hel bok, og særlig når sideantallet er som på mine romaner. At boken plutselig var innlest i studio av og med fagfolk føltes rent som en gavepakke!

Siden har NLB også produsert Tideverv ferdig, og det er den dyktige skuespilleren Liv Steen som leser begge. I dette lille intervjuet på NLBs hjemmesider forteller hun om hvordan hun jobber som innleser.

Skuespiller og innleser Liv Steen Foto: NLB.no

Digitale lydbøker klare for nedlastning!

Like stor var overraskelsen min da jeg plutselig fikk lydbokkontrakt for digital nedlastning med Cappelen Damm. Rett før jul var begge endelig klare for nedlastning til telefon, nettbrett, PC eller iPod.

Du kan kjøpe dem i flere nettbokhandlere, f.eks. her på Bokkilden, hvor de selges med rabatt! KUN 174,- (199,-) KLIKK HER eller på bildet under!

Jeg er så glad jeg slapp å fullføre dette prosjektet. Det er ikke alt man skal gjøre på egen hånd, det er helt klart!

(Gj)hjemmestudio for innlesning av lydbøker.

Del på: