«Ringrosen» blant «Mest utlånte lydbøker» hos NLB.no!

«Ringrosen» spirer blant «Mest utlånte lydbøker» hos NLB.no!

Det er så utrolig morsomt å se hvordan bøkene mine rett som det er lever helt sitt eget liv. Lydbokversjonen av «Ringrosen» har liksom alltid hatt sin egen vilje, det kan du blant annet lese om her. Nå har første roman om Randi klatret til hele 25. plass over de mest utlånte lydbøker i kategori Voksen hos Norsk Lyd- og blindeskriftbibliotek. Og det blant tusenvis av romantitler, svært mange fra store og kjente norske og utenlandske forfattere! Det betyr at det stadig er noen som ønsker å høre Liv Steen lese om Randi, og hennes vei for å finne styrken i eget liv.

Dette er både rørende og inspirerende for en skarve indieforfatter uten et stort markedsapparat i ryggen. Det er lesernes vilje. Det er de som bestemmer hvem som havner blant «mest utlånte lydbøker». Jeg kan love deg at det er maaaange flotte og sterke romaner som kommer etterpå … Klikk på bildet, og se selv.

«Ringrosen» er nå på 25. plass på «Mest utlånte lydbøker»-lista til Norsk Lyd- og blindeskriftbibliotek!

Fra en ansatt i hjemmesykepleien her i Fredrikstad har jeg fått høre om lesere som har navn og tittel skrevet opp på en egen huskelapp, slik at de skal få med seg oppfølgeren «Tideverv» når den er ferdig innlest. En pasient hadde visstnok også sagt at det var «den fineste boken hun noen gang hadde lest»!!!

Digital lydbok snart klar!

I dag har jeg vært i kontakt med Cappelen Damm, som skal produsere og distribuere ordinær digital lydbok for vanlige lyttere. De kunne melde om at lydteknikeren deres jobber med «Ringrosen» nå, og at de regner med å ha den ferdig i løpet av et par uker. Det er tross alt snakk om 17 timer og 25 minutter med opplesning som skal gjennomgås for optimal kvalitet, så jeg setter pris på kvalitetskontrollen. En lydbok produsert av NLB har en del tilleggsinformasjon underveis, slik at blinde og svaksynte skal få med seg all informasjon som vi seende kan lese på cover eller som vedlegg til nedlastet fil.

Jøje meg, så moro – og så overraskende dette var!

 

Del på: