Sett av 16. juni, og bli med på et spennende heldagsevent!

Vibeke Jerkaas er er dame med mange jern i ilden. I tillegg til å ha fått “hele Norge” til å strikke lapper til varmende tepper til kreftrammede gjennom dugnadsprosjektet Ull&omtanke, er hun engasjert kunstner, designer, inspirator og eventprodusent. Det har seg nemlig slik at når en tanke dukker opp i Vibekes hode, grunner hun så lenge på den at hun til slutt MÅ gjøre noe med den. Heldigvis har hun både evne og vilje til å gjennomføre. En slik tanke var å leie den fantastiske Kunsthallen på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad, samle venner og folk hun lar seg inspirere av, for at de skulle få dele det de har på hjertet. Nå er programmet (nesten) klart, og det er bare å begynne å glede seg:

09.00 :: Kaffe og mingling

09.30 :: Vibeke Jerkaas ønsker velkommen og litt til

10.00 :: Kristin Flood / Veier til nærvær

10.40 :: Cecilie Aune / Hva er ego og hva er essensen?

11.10 :: Lena Roer / Forstå fortiden for å møte framtiden

11.30 :: Pause

11.45 :: Trond Andersen / Hvordan motgang kan skape verdi

12.20 :: Lunsj / Lars Gulbrandsen serverer Banh mi

13.10 :: Tone Langvik / Om du tør

13.20 :: Jannik Abel / Kunst vs kunstig

13.45 :: Vibeke Jerkaas / Ull&omtanke

14.10 :: Venter på avklaring

14.50 :: Kaffe og kake

15.10 :: Arnt Sæther / Hvordan lede med glede?

15.30 :: Monica Stavem / Om seriøs lek

16.00 :: Trekning av et originalarbeid av Vibeke Jerkaas

 

Rett før lunsj skal altså jeg på og snakke om min hjertesak: Viktigheten av å forstå fortiden, hvor vi kommer fra og hva vi trekker med oss i livet, ofte på et ubevisst plan. Like fullt kan dette hemme oss mer enn vi tror, og hadde dette vært kjent for oss hadde vi ikke ønsket å dra på denne ekstra bagasjen. Jeg kjenner jeg er både stolt og glad over å få være med på denne dagen, sammen med så mange flinke og inspirerende folk. Du kan lese mer om arrangementet her.

Håper å se så mange som mulig av venner, bekjente og venner vi ennå ikke kjenner, som ser og tenker at dette var det jammen verdt å bruke 575 kroner på. Sa jeg at deilig lunsj, kaffe og kake er med i prisen?

Meld deg på her, så sees vi til felles glede, inspirasjon – og kanskje en ny tanke om hvordan vi kan vokse videre?

 

 

Del på: