Lykke! «Tideverv» er lesetips i Familien!

Trenger du lesetips?

Man ikke lese krim i påsken … Bokinspirator Liv Gade har en lesespalte i bladet Familien, og i den store påskeutgaven (nummer 7/17) gir hun sine anbefalinger til gode lesetips i påsken. Moro å se at «Tideverv»-boka mi er med i en slik flott gjeng!

Om «Tideverv» i Familien:
«Jeg har lest tusenvis av bøker, noen fortsetter å skinne lenge etter at siste side er lest. Forfatteren sier: Det er viktig å forstå fortiden, for å møte fremtiden. Og hun skriver om sin bestemor Randi som vokser opp i et fornemt skipsredermiljø i Kragerø på begynnelsen av 1900-tallet. Faren er kaptein og lite tilstede i hennes liv, men han bestemmer alt.

Det er mor som er limet i familien, det er hun som betyr mest, og når Randi mister henne i en ulykke, er tragedien et faktum. Men vi har heldigvis krefter vi ikke er klar over. Og Randi tar grep, hun tar ansvar for familiens lykke og får sin drøm oppfylt. Hun blir lærer.

Dette er tiden etter 1. verdenskrig. Verden er i endring, hele nasjonen prøver å få hverdagen på gli. Det er et tideverv, og vi følger Randi gjennom tro, tvil og tøffe valg. Hun er sterk, stolt og vidunderlig sta.

Boken har et vakkert, direkte språk. Forfatteren skriver så godt at personene trer levende ut av boksidene. Du blir kjent med dem, og glad i dem.»

Har du lyst til å lese «Tideverv», kan du kjøpe den her – eller bestille hos din lokale bokhandler. God påske – og god bok!

Lesetips fra bokslukerne!

Heldigvis er mange lesere enige med Liv Gade. Her er noen tilbakemeldinger som jeg har sakset fra forfattersiden min på Facebook. Du kan finne dem med fulle navn der.

Leserne er rause med ros om «Tideverv» på Facebook. Her er noen tilbakemeldinger.

Leserne er rause med ros om «Tideverv» på Facebook. Her er noen tilbakemeldinger.

Del på: