Liv Gade har «Tideverv» på programmet i 2017!

«Tideverv er en sterk og oppriktig roman, skrevet med innsikt og innlevelse. Personene trer levende ut av boksidene. Du blir kjent med dem, og glad i dem. Denne boken fortjener mange lesere! Anbefales på det varmeste» – Liv Gade

Liv Gade er en energisk bokinspirator som hvert år deler sine boktips med noen tusen lesere. Da hun kontaktet meg etter å ha lest «Ringrosen», ante jeg rett og slett ikke at hun når ut til så mange lesere gjennom sine foredrag og bokkvelder. Siden høsten 2014 har Liv vært en varm formidler av debutromanen min, og hun anmeldte den også i bokspalten sin i bladet «Familien». Selv om flere forlag og forfattere har ønsket å få henne til å promotere sine bøker, snakker Liv Gade av prinsipp kun om de bøkene hun faller for, og brenner for selv, uansett sjanger og forfatter. Noe annet blir umulig, sier hun selv. Det var derfor stor glede her i stua da hun la ut denne meldingen på Facebook-siden sin rett før jul:

Søndag 15. januar inviterte Liv meg til Sandefjord for å snakke litt om bøkene mine på hennes bokforedrag på Sandefjord bibliotek. Godt over 100 personer benyttet en svært vakker søndag for å høre henne fortelle om sine  aktuelle bokfavoritter. Her er noen bilder fra dagen:

Velkommen til litterær inspirasjon!

Forfatter Ellen Vahr fortalte om sin roman «Gaven»

Liv ønsker en spent forfatter velkommen!

Dette er en historie med alvor …

… og glede!

Flott at 112 personer hadde tatt turen denne vakre søndagen

Mens jeg først er i gang med å skryte: Også leserne liker «Tideverv»!

– Godt Nyttår. Da er jeg godt i gang med «Tideverv». Har lånt den på mitt lokale bibliotek.Jeg har ettermiddagsskift idag, men våknet tidlig og ble liggende å lese. Ei bok det er vanskelig å legge fra seg. Du er så flink til å engasjere. Akkurat nå er jeg «midt i jula». Fint skildret. Kjente nesten den samme kriblinga i kroppen som jeg opplevde som barn. Får en del aha-opplevelser av å lese om Randi. Akkurat som jeg kjenner henne og kan sette meg inn i hennes følelser. Ha ei fin uke; jeg blir nok å «følge» deg videre.

– «Tideverv» er så godt skrevet at jeg nesten ikke greier å legge den fra meg! Anbefales herved til alle som ikke har kjøpt den ennå!

– «Kunne ikke legge boka fra meg, begynte i går og ferdig nå. Tusen takk, likte den enda bedre enn «Ringrosen». Alt snakket til meg, tusen takk!»

– Svigermor ringte. «Tideverv» er enda bedre enn «Ringrosen». Bare så du vet det. Hun var veldig oppsatt og fornøyd med julegaven.

Det er lett å bli glad og takknemlig over at noen faktisk tar seg tid til å sende deg slike meldinger. Tusen takk! Dere vet hvem dere er!

 

 

 

Del på: