Tilfeldighetenes spill?

Hvor stor en sjansen for at du den dagen du ringer lederen i Gimsøy Historielag i Lofoten, egentlig som et første lille researchforsøk til bok nummer to – og så ende opp med å møte ham noen timer senere på et bussverksted i egen hjemby, fordi han skulle dit akkurat den dagen. Ja, og så oppdage at han faktisk også er en tremenning, og mer enn villig til å sende meg masse materiale som de har på museet på øya, det som ligger i akkurat en av de bygningene som er viktig i den videre historien om Randi. At jeg har materiale som historielaget også kan ha glede av, er en hyggelig måte å vise takknemlighet på. Boka mi fikk han også med seg, til utlån i et helt spesielt bibliotek. Det ser visst ut som at jeg er i gang med oppfølgeren til Ringrosen, jeg ser det. Kjenner sterkt på at det er fortsettelsen på historien som lokker nå. Det er så mye å fortelle…

Har du lyst til å lese om flere slike morsomme sammentreff i jakten på historien i den første romanen, finner du det på den gamle bloggen min. For eksempel hva som hendte den første gangen jeg var på researchtur til Kragerø.

Del på: