WomenTalk – book en kvinne med mye på hjertet!

Lenge har jeg ønsket å nå videre ut med det jeg har på hjertet, særlig fordi bredden av hva jeg ønsker å formidle vokser i takt med forståelsen av det jeg skriver om. Det siste manuset jeg jobber med har brakt meg nær mange sterke kvinneskikkelser, og spesielt én ønsker jeg å løfte frem i lyset: Uredde og iherdige Elise Ottesen-Jensen “Ottar”, som nærmest ramlet inn i historien min gjennom et inngiftet slektskap. Vet du ikke hvem Elise er, sier du? Hun som var grunnleggeren av RFSU, som ble Nobelpris-nominert for sitt arbeid og siden hedret på svenske frimerker?

 

Kvinner som snakker om viktige ting
I dag er jeg utrolig stolt over og glad for å få være en del av nylanserte WomenTalk, en ressurs der kvinnelige foredragsholdere, inspirator og gründere er samlet for enkel booking av foredrag. Brennende engasjerte John John Bruseth er mannen bak alle disse kvinnene, og han leter stadig etter flere! Kanskje også deg? Superstas at også Vibeke Jerkaas er med, helt korrekt listet under inspiratorer: Kvinner som våger. Nå kaster vi oss utpå, i visshet om at vi er svømmedyktige!

 

Jeg starter opp med temaet jeg har snakket om mange ganger: Familiehemmeligheter og viktigheten av å forstå fortiden – for å kunne møte fremtiden, en tematikk jeg ser berører når man blir oppmerksom på den. Etterhvert vil jeg også tilby andre foredrag. Det fortjener de flotte kvinnene jeg skriver om, ikke minst Elise Ottesen-Jensen!

Sjekk ut WomenTalk. Kanskje du finner din neste, inspirerende foredragsholder blant en av oss?

 

 

Del på: