Dypdykking!

Dette er heldigvis ikke en blogg som skal fange flest mulig lesere, da hadde de vel ramlet av for lenge siden… Ting har nå roet seg. Jeg er endelig i full gang med å skrive av bestemors bøker, og jeg er så glad for at jeg har tatt meg jobben med å gjøre dette ordentlig. Jeg ser at det er nødvendig, for stadig vekk dukker det opp opplysninger som jeg ikke kjente fra før, eller som supplerer eller forteller noe fra en annen vinkel. Historien vokser hele tiden, og jeg ser hele tiden nye vinkler og episoder som kan være viktige å ha med. Jeg tror det gjelder å skynde seg langsomt, for jeg tror prosessen er utrolig viktig her. Det er de små detaljene som er med på å gjøre dette til noe enestående.

Nesten daglig har jeg kontakt med Trygve som supplerer med nye ting – eller sender noe jeg allerede har fått. Det er gått 1 år siden jeg kom i kontakt med han, og jeg ser at jeg har fått over 350 e-poster fra han, ikke verst for en ungdom på 89. Vi har utviklet et fint vennskap, og det er en merverdi som er uvurderlig opp i alt det andre som skjer rundt dette prosjektet.

Det er deilig å være skikkelig i gang, og jeg kjenner at dette er noe som kommer til å bli en stor del av livet mitt fremover!

Del på: