– En god historisk roman fra vårt eget land!

Det er alltid moro å få gode omtaler, og det er ekstra gøy når en bokblogger har lyst til å følge bøkene dine. Åslaug på Min bok- og maleblogg har lest «Tideverv» i sommer, og blant annet sier hun at boken er:

En god historisk roman!

«Jeg syns dette er en god historisk roman fra vårt eget land. Det er i en tid der mye skjer innenfor kvinnesak, med kamp for likestilling mellom kjønnene både i arbeidslivet og i hjemmet..

Godt skrevet. Randi er svært ekte og troverdige, og vi lever oss inn i livet hennes og blir glad i henne. En historie om en sterk kvinne som satte spor etter seg. Fint å lese om personer som har levd. Det skal bli fint å lese videre om henne i tredje boka.»

Les hele omtalen av «Tideverv» på Min bok- og maleblogg.

Klikk på bildet og bestill bøkene her!

Høsten 2014 omtalte Min bok- og maleblogg «Ringrosen»:

«Forfatteren gir oss et vakkert innblikk i unge Randis tanker og opplevelser i en vanskelig barndom. Det er ikke mulig å ikke leve seg med Randi, og bli glad i henne. Det er nydelige stemningsbeskrivelser i boka og språket er velformulerende og godt. Jeg kommer nok til å lese oppfølgeren, for jeg vil gjerne se hvordan livet til Randi utvikler seg, og lese om hvorfor hun havnet i Lofoten.»

Du kan lese hele omtalen av «Ringrosen» her, alt mens jeg fortsetter å skrive på bok nr. 3 om Randi. Den skal, som Åslaug nevner, også gå til Lofoten! Kjære vene, så vakkert, så vakkert det er der! Det er et sted jeg kjenner berører mine dypeste følelser, slik det engang antakelig også har berørt min kjære bestemor. Det tyder de videre valgene hennes om. At de fortsatte med å være noe ukonvensjonelle kommer vel neppe som noen overraskelse for dere nå, mine kjære lesere. Eller?

Gimsøysand, Lofoten, sommeren 2015

Del på: